سلام خدمت دوستان در شروع کار بایستی این نکته رو بیان کرد که رشته گرافیک یعنی شامل طراحی هویت بسری ، طراحی با فتوشاپ ، کورل ، ایلیستریتور و دیگر نرم افزارهایی میباشد که صرفا روی محیطی ثابت در حال انجام هستن و از انجام هرگونه ادیت یا طراحی روی ویدئو خارج هستن ، پس دانشجویانی که رشته گرافیک رو انتخاب کردن قرار نیست تمام حیطه کاری گرافیکی شامل انیمیشن ، کارگردانی ، ادیت ویدئو ، افکت های ویدئویی رو یادبگیرن و انجام بدن ! رشته گرافیک اولش با درس های تئوری و هنر های دستی شروع میشه ، با دوربین و آثار های هنری همراهی میکنه و در آخر با ادیت تصاویر و تصاویر هنری به پایان میرسه ! اکثر هیجان رشته گرافیک به جو و محیط هنری ای است که قراره تجربه کنید ، پس اگر رشته گرافیک رو انتخاب کردین در ادامه این مقاله با من همراه باشید ؛

برای انتخاب بهتر، لپ تاپ هایی که میتوان هزینه کرد رو همراه با عمرشون در این عرصه تکنولوژی و رشد نرم افزارها مقایسه کردیم ، اینطوری هم پدرمادر هایی که قصد خرید لپ تاپ برای فرزندانشون رو دارند بهتر متوجه میشن و هم شما دانشجویی که الان از اوضاع خوب اقتصادی ای برخوردار نیستی و بعدا قصد تعویض سیستم خود را داری.
- 1 – لپ تاپ های قدرتمند با براورد عمر مفید طی 10 سال آینده
- 2 – لپ تاپ های میان رده با براورد عمر مفید طی 7 سال آینده
- 3- لپ تاپ های پایین رده با براورد عمر مفید طی 4 سال آینده
دسته اول – لپ تاپ های قدرتمند
این دسته شامل لپ تاپ هایی میباشند که بالای نسل 9 میباشند و حداقل 8 گیگ رم و 256 گیگ حافظه اس اس دی را دارند.
از خصوصیات این نوع لپ تاپ ها به صفحه نمایش هایی با حداقل 120 هرتز و کیفیت فول اچ دی میتواند اشاره کرد ، این نوع سیستم ها باید دارای کارت گرافیک مجزا باشند و کارت گرافیک هایی که روی این نوع لپ تاپ ها به کار برده میشود حداقل کارت گرافیک انویدیا 1050 میباشد !
عمر مفید این دسته حداقل 10 سال میباشد ، یعنی تا نسل 22 پردازنده ها ! ولی بعد از طی 4 الی 5 سال ممکن است دنیای سخت افزار ها با رشد بی سابقه ای رو به رو شود و هیچ تضمینی بابت پشتیبانی از نرم افزار های روز دنیا رو ندارند ! ولی از لحاظ اصطلاک میتوان تضمین داد که طی 10 سال آینده هیچ اتفاقی نخواهد افتاد و هیچ خرابی ای نخواهد داشت ، البته باید گفت که به صورت درست استفاده شود ، مثلا به هیچ عنوان برای استفاده از رمز ارز یا رندر های سنگین استفاده نشود !

دسته دوم – لپ تاپ های میان رده
این دسته اکثرن جزئه لپ تاپ های اقتصادی هستند که نمیتواند گفت کارت گرافیک مجزا دارند ، یا اگر هم کارت گرافیک مجزایی داشته باشند ، مثلما از گرافیک های میان رده یا پایین رده استفاده میشود که اقتصادی باشند ، صفحه نمایش این دسته لپ تاپ ها حداقل 60 هرتز الی 120 هرتز میباشد ، ممکن است مقدار گیگاهرتز پردازنده از 2.8 هرتز شروع و حداکثر تا 3.1 گیگاهرتز تمام شود ، با این نوع لپ تاپ های اقتصادی میتوان تمام نرم افزار های روز رو انجام داد ولی نه با سرعت ایده آل ! این دسته هم حداقل 8 گیگ رم دارند ، البته باید گفت که دسته اول و دسته دوم حداقل باید رم هایی با باس 3200 و از نوع DDR4 دارا باشند ، ارگونومی این نوع سیستم ها معمولی میباشد و ظاهر خاصی نخواهند داشت ، هماهنند لپ تاپ های پایین رده هستند ولی با سخت افزاری مطلوب تر !

دسته سوم – لپ تاپ های پایین رده
دسته سوم شامل تمام لپ تاپ هایی میباشند که از لحاظ سخت افزاری سالم و حداقل قدرت پشتیبانی از ویندز 7 را داشته باشند ، رم این دسته لپ تاپ ها حداقل 2 الی 4 گیگ میباشد و مطمعنا بدون کارت گرافیک مجزا هستن ، از صفحه نمایش HD برخوردار خواهند بود و ممکن است گاهی لپ تاپ های پایین رده ای با هارد اس اس دی هم پیدا کنید !
قیمت این دسته بسیار پایین میباشد ، یعنی از 4 الی 7 تومن تا 12 تومان هستند ، این دسته بیشتر برای وب گردی ، حسابداری یا موسیقی و فیلم هستند ، با این نوع لپ تاپ های پایین رده به هیچ عنوان نمیتوان فتوشاپ یا دیگر نرم افزار های گرافیکی کار کرد ، دلیلش هم وجود رم بسیار پایین است .

جمع بندی :
برای خرید لپ تاپ برای تماشای فیلم یا وب گردی بهتر است از پایین رده ها و برای استفاده های شخصی ولی کمی حرفه ای تر از لپ تاپ های اقتصادی و در صورت استفاده ی حرفه ای مثل کار های سه بعدی ، انیمیشن ، گرافیکی ، ادیت ویدئو ، برنامه نویسی های قوی مانند بازی سازی ، اندروید و دیگر کارهایی که به پردازنده قدرتمندی نیاز دارید حتما یک لپ تاپ به روز و نسل جدید تهیه کنید.

